arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Den gastronomiske storfamilie

Mad til alle behov

Meyers Contract Catering er paraply for vores to udgaver af skræddersyede cateringløsninger til erhvervslivet: Kantiner og Food & Beverage.

Med udgangspunkt i vores stærke fælles værdier udvikler vi markante koncepter og skaber de rammer, som giver vores køkkenchefer bedst mulighed for at udfolde al deres fantasi og madkærlighed.

Fra centralt hold sørger vi for produkt- og medarbejderudvikling, en effektiv og værdibaseret indkøbsafdeling og en lang række systemer, der sikrer kvaliteten og gør vores partnerskaber gennemsigtige og åbne.

Vi er drevet af entreprenørskab, en bandsat lyst til at fremme og udvikle den danske madkultur og en forpligtelse til altid at agere bæredygtigt og ordentligt

Vi er en del af Løgismose Meyers koncernen, som samler to af Danmarks førende gastronomiske brands.

 

Vores fundament

Vision

Vi ønsker at skabe uforglemmelige smagsoplevelser til både hverdag og fest, og vi vil højne det gastronomiske niveau og fremme dansk madkultur.

Værdier

Vi møder verden, kunder, leverandører og hinanden med nærvær, overskud og respekt.

Vi har fokus på kvalitet, velsmag, bæredygtighed og sundhed i alt, hvad vi gør.

Vi er udviklings- og projektorienterede og venter ikke på efterspørgsel. Vi skaber gerne nye metoder, råvarer og produkter – alene eller i samarbejde med andre.

Vi lægger vægt på effektivitet, systematik og god forretningssans

Vi skal tjene så mange penge, at vi kan blive ved at opfylde vores vision.

 

Vil du vide mere?

Meyers Contract Catering driver ca. 90 kantiner og spisesteder, som hver dag serverer godt 30.000 måltider og servicerer et hav af møder med alt fra kaffevogn til direktionsmiddage.

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed:

Salgs- og markedschef
Adam Usman
Mobil: 4153 2093
Mail: ADUS@meyerscc.dk