arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Den gastronomiske storfamilie

Mad til alle behov

Meyers Contract Catering er paraply for vores to udgaver af skræddersyede cateringløsninger til erhvervslivet: Kantiner og Food & Beverage.

Med udgangspunkt i vores stærke fælles værdier udvikler vi markante koncepter og skaber de rammer, som giver vores køkkenchefer bedst mulighed for at udfolde al deres fantasi og madkærlighed.

Fra centralt hold sørger vi for produkt- og medarbejderudvikling, en effektiv og værdibaseret indkøbsafdeling og en lang række systemer, der sikrer kvaliteten og gør vores partnerskaber gennemsigtige og åbne.

Vi er drevet af entreprenørskab, en bandsat lyst til at fremme og udvikle den danske madkultur og en forpligtelse til altid at agere bæredygtigt og ordentligt

Vi er en del af Løgismose Meyers koncernen, som samler to af Danmarks førende gastronomiske brands.

 

Vores fundament

Vision

Vi ønsker at skabe uforglemmelige smagsoplevelser til både hverdag og fest, og vi vil højne det gastronomiske niveau og fremme dansk madkultur.

Værdier

Vi møder verden, kunder, leverandører og hinanden med nærvær, overskud og respekt.

Vi har fokus på kvalitet, velsmag, bæredygtighed og sundhed i alt, hvad vi gør.

Vi er udviklings- og projektorienterede og venter ikke på efterspørgsel. Vi skaber gerne nye metoder, råvarer og produkter – alene eller i samarbejde med andre.

Vi lægger vægt på effektivitet, systematik og god forretningssans

Vi skal tjene så mange penge, at vi kan blive ved at opfylde vores vision.

Verdens bedste produktudviklingsafdeling

Meyers Contract Catering er en del af et stærkt og passioneret madfællesskab. Vores søstervirksomheder i Løgismose Meyers koncernen giver os en unik mulighed for inspiration og samarbejder om nye produkter og metoder.

Der bliver produceret brød, kød, mel, ost, chokolade, kaffe, delikatesser og andre råvarer af høj kvalitet, og vi dækker hele madspektret – fra eddikelagring og bagerier til mejerier og gourmetrestauranter.

Løgismose Meyers er en virksomhed, der hele tiden er i bevægelse og konstant afsøger nye gastronomiske græsgange.

I Meyers Contract Catering bruger vi vores søstervirksomheders indsigter, produkter og råvarer og vores egen mangfoldige madpalet til at skabe enestående løsninger, som man ellers ikke ser hverken i restaurant- eller kantinebranchen. 

Claus Meyer

Claus Meyer er Meyers Contract Caterings grundlægger. Han har i løbet af de sidste 30 år indædt kæmpet for at ændre og forbedre den danske madkultur. Hans engagement og madkærlighed er brændt igennem både kogebøger og madprogrammer, hvor han har fået danskerne til at forstå glæden ved surdej eller en sprød forårsgulerod.

Hans entreprenørskab og iværksætteri, der strækker sig fra røget laks og fadlagret eddike til flæskestegssandwich og det michelinbestjernede nordiske køkken, har givet Danmark et helt nyt blik på sæsonernes betydning og vores regions fantastiske råvarer.

Claus’ ånd, opfindsomhed, råvareglæde og drivkraft er en vigtig del af den DNAkæde, der snor sig gennem Meyers Contract Caterings mange forskellige gastronomiske løsninger og aldrig lader os hoppe over, hvor gærdet er lavest.