Personale restaurant

Velkommen til jeres nye personalerestaurant; en frokostoplevelse ud over det sædvanlige forankret i solidt kokkehåndværk og kærlighed til smag, innovation og bæredygtighed.

Kontakt os

GASTRONOMISK PARTNERSKAB DER RÆKKER UD OVER FROKOSTEN

I mere end 30 år har velsmag og værtskab været vores drivkraft, og vores ophav er uløseligt forbundet med kvalitetsbetonet restaurantdrift, bagerier, udvikling af enestående events og et engagement i fremtidens madkultur i en grønnere og mere kreativ retning.   

De erfaringer trækker vi på hver eneste dag; i alt lige fra den sublime frokostoplevelse, driften af jeres egen café til afvikling af events for alt mellem 10 og 1000 mennesker.

Udover frokosten sætter vi derfor også gerne scenen for uforglemmelige firmafester og festivaler og tilbyder gode fordele for jeres medarbejdere, når de i fritiden besøger vores restauranter eller bagerier eller vil deltage i madkurser eller nogle af de andre gastronomiske oplevelser, vi afholder. 

Hvad er der til frokost?  

En frokost hos os tager udgangspunkt i jeres smagspræferencer. Vi tilpasser den daglige buffet med varme, lune og kolde retter i kombination med portionerede anretninger ud fra den madprofil, I har. Afhængig af jeres ønsker bryder vi også formatet med tallerkenservering, traktering eller front-cooking, hvor rammerne tillader det. 

Morgenmad redder dagen 

Om I drømmer om en friskbagt ølandsbolle, som I kender dem fra vores bagerier, serveret med økologisk smør og ost og sæsonens marmelade eller en frisk yoghurtanretning med hjemmelavet granola, kan vi tilbyde morgenmad, så der er garanti for en god start på dagen. Vi har mange års erfaring med bagværk fra vores bagerier i København og udviklingen af bagebøger og -kurser i Meyers Madhus. 

Mødeforplejning 

God mødeforplejning er et tiltrængt pusterum under dagens - måske lange - agenda. Vi tilbyder sæsonnær møde- og gæsteforplejning til morgen, frokost, eftermiddag og alt det midt i mellem og kan desuden levere et fleksibelt og nemt anvendeligt mødeforplejningssystem via vores medarbejderapp

Lad jeres medarbejdere nyde en premium café-oplevelse – også på arbejdet.

Caféen kan fungere som alternative møderammer eller stemningsfulde omgivelser, hvor I kan lade op og nyde velsmagende snacks, lette anretninger og kvalitetskaffe. Sammen med jer, skaber vi jeres nye café, så den imødekommer jeres ønsker og behov i alt fra interiør, branding og sortiment. 

Når I i løbet af året skal holde sommerfest, julefrokost, receptionen eller firmasammenkomst, kan vi skræddersy arrangementet præcis efter jeres ønsker og behov. 

I tæt samarbejde med jer sørger vi for, at både kulisse, gastronomi og underholdning bliver en helstøbt oplevelse i fabelagtige rammer. Vi kan sætte scenen hos jer, eller I kan benytte nogle af de prominente lokationer og venues, som vi råder over. Ingen idé er for skæv og ingen fejring er for stor, og vi er med på det hele lige fra idéudvikling, planlægning og eksekvering. Drømmer I om at gøre årets sommerfest til en gastronomiske festival? Vil I have sand mellem tæerne med udsigt til Øresund og rytmisk lambada fra scenen, eller er det den intime reception under bøgetræerne på Fasangården i hjertet af Frederiksberg Have I har planlagt 

I vores eventforretning er vores kreative kolleger klar til at gøre jeres næste event til noget, I taler om længe efter, at den sidste kollega er gået hjem. 

I ny og næ har I lyst til at samles efter arbejdstid for at styrke sammenholdet og få en anderledes oplevelse sammen. I Meyers Madhus kan vi sætte scenen for det, vi kalder en gastronomisk teambuilding, hvor madlavning og frembringelsen af aftenens menu bliver gjort til en lærerig samarbejdsøvelse.    
Vores kokke og gastronomiske undervisere give jer en anderledes oplevelse sammen; en sjælden kobling af køkkenkunst, velsmag og kulinarisk udfordring, når vi sætter scenen for en dag, hvor I bestemmer, hvor programmet skal føre os hen, eller hvor meget I selv har lyst til at stå bag gryderne.  

Vi tilbyder forskellige teambuildingkoncepter med fokus på samarbejde og konkurrence, men også firmakurser, hvis I har mod på at lære et særligt madhåndværk. 

Værtskabet tager hånd om jeres madliv – hele vejen hjem. 

Det er nemt for jeres medarbejdere at bruge vores app til at tjekke dagens menu, booke mødeforplejning eller bestille take away til aftensmaden samt hjemmebagt brød og bagværk.  

Med vores app finder I alt ét sted af madoplevelser til jeres møder, fester, medarbejdergaver, arrangementer for jer og jeres og familier, madkurser, forskning inden for mad, sundhed og bæredygtighed og rabatter i vores bagerier og restauranter. 

Jeres medarbejdere får selvfølgelig også eksklusive rabatter til vores bagerier, restauranter, madkurser og cateringmenuer. Vi har krydret app'en med opskrifter, tips og konkurrencer. 

Arbejdet med en mere klimavenlig køkkendrift og måltidsproduktion fordrer et grundigt datagrundlag rapportering. Kun på den måde kan vi sikre, at vi er på rette vej og i sidste ende når vores ambitioner, som I kan formidle både internt og eksternt i egen ESG kommunikation.  

Med vores detaljerede rapporteringsværktøj får I et samlet overblik over jeres CO2 aftryk i kg. per kg. mad og udledning helt ned på hver enkelt varegruppe. Data som I får tilgang til via en et overskueligt overblik. Vi vil sammen med jer bruge dataene som et styrende værktøj til benchmarking og konkrete målsætninger, der understøtter vores arbejde for en bæredygtig og ansvarlig hverdag hos jer.  

Vi arbejder netop nu på at indarbejde centrale rapporter fra f.eks. eSmiley, Too Good To Go og madspild i systemet.  

Interesseret i at høre mere om, hvordan jeres kantine kan blive løftet til nye højder?

Kontakt os

Udfyld formularen for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, eller ring på 39 18 69 00

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med info om kantinedrift. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

PERSONALERESTAURANT

VI VINDER PRISER FOR VORES KANTINEDRIFT OG GØR EN DYD UD AF LANGE, STÆRKE SAMARBEJDER MED VORES KUNDER


Bæredygtighed i Meyers

Er økologi og bæredygtighed også et fokus for jer?

Økologi og bæredygtighed er et vigtigt fokus i alle vores kantiner.

Derfor arbejder vi med forskellige certificeringer, der skal hjælpe os med at udvikle vores fælles madkultur i retning af højere kvalitet, mere velsmag og større ansvarlighed. Det er certificeringer som som B Corp, Det Økologiske Spisemærke, ISO14001, Servicenormen og Svanemærket.

Selvom ikke alle kantiner endnu har alle certificeringer i hus, arbejder vi stadig ud fra de samme principper.

 

Læs mere om vores certificeringer her.

FÅ EN KANTINE FRA MEYERS  

Fremtidens kantine tager højde for alle aspekter af medarbejderens madliv. Den skaber begejstring, tiltrækker nyt talent og tilpasser sig fleksible arbejdsmønstre. For nogle virksomheder vil kantinen endda blive betragtet som en form for personalerestaurant, fordi helhedsoplevelsen giver medarbejderne fornemmelsen af at være på restaurant - hver dag til frokost. Frem for alt vil fremtidens kantineordninger byde på velsmagende, økologiske og bæredygtige måltider, der tager højde for både sundhed og sæson.  

Med værtskab i højsædet skræddersyr Meyers kantiner alle typer måltider til jeres arbejdsplads, og vi håber, at vi må invitere jer på frokost og en snak om madens potentiale i jeres virksomhed. Udfyld formularen for en uforpligtende invitation.   

EN KANTINE MED VELSMAG OG VARIATION I CENTRUM  

Meyers driver kantiner for en række af landets førende private virksomheder og offentlige instanser - både i København og store dele af Sjælland, i Odense og Fyn, i Aarhus og mange flere byer i Jylland. I Meyers Kantiner laver vi original, rustik og sund hverdagsmad med stor smag og med hensyntagen til bæredygtighed, miljø og klima. Derfor laver vi mad med udgangspunkt i de friske nordiske råvarer og mangfoldige sanseindtryk, men vi låner også gerne kreativt af andre verdenskøkkeners tilberedningsmetoder og krydderier, så råvarernes bedste smag bliver lokket frem. Meyers kantinedrift har ligeledes stort fokus på at være en bæredygtig og økologisk kantineordning.  

KANTINEDRIFT HOS JER  

Vores velsmagende kantine understøtter jeres forretning med bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere. Vi tilbyder en økologisk kantineordning til firmaer, hvor velsmag og sundhed er i højsædet. Det kan utvivlsomt betale sig at prioritere en god kantine i virksomheden. For i bund og grund er det en investering i jeres medarbejdere. Meyers sunde og velsmagende kantiner bidrager til en frokostpause, som giver mere energi og overskud til arbejdsdagen.  

Vi tilbyder en smagfuld og skræddersyet kantinedrift som imødekommer jeres ønsker. Vi vil gerne facilitere, at jeres medarbejdere føler, at kantinen kan blive betragtet som en personalerestaurant. At atmosfæren og kantinemenuen samt kvaliteten af maden kan sammenlignes med det at gå på restaurant. Vores dygtige kokke gør i hvert fald et ihærdigt forsøg på at skabe en god økologisk kantinemenu. 

KLIMABEVIDST KANTINEORDNING  

Hos Meyers kantiner er vi er drevet af at stille branchens skrappeste krav til at kunne måle og reducere vores CO2-aftryk, mens vi drømmer om at sætte barren højest for velsmag, værtskab og verdensmål. Meyers økologiske kantineordning sørger for, at virksomheder og deres medarbejdere ikke skal gøre andet end at gå til frokost. Hver kantine er ikke ens, men alle har det samme fokus: mere grønt, økologisk og bæredygtigt. I vil dog ikke kun få serveret vegetariske måltider, men der vil i de fleste kantiner være mulighed for at vælge flere vegetariske muligheder.

Det kød, Meyers kantiner vælger at servere, vil være nøje valgt ud fra dyrevelfærd og økologiske krav.
Læs mere om vores holdning til økologi, smag, bæredygtighed, dyrevelfærd, råvarer, miljømærkning og uddannelse. Her udfolder vi vores DNA og værdier, samt hvordan vores kunder, kollegaer og partnere også er en del af en bevidsthed og drøm - ikke blot om at nyde det bedste måltid mad på jobbet, men også den bedste mad for verden. En bæredygtig og økologisk kantineordning er i vores optik en del af fremtidens kantiner og kantineordninger.